ANTALYA / FİNİKE - Atatürk Ortaokulu

Futsal Heyecanı Başladı

Okul sporları faaliyetleri kapsamında yapılan Futsal müsabakaları Finike Gençlik Hizmetleri ve Spor Kapalı Spor salonunda başladı.

Futbol a benzerliği kadar kendine özgü özellikleri ve kuralları ile son yıllarda ülkemizde en sevilen spor branşlarından biri olan Futsal okul sporlarında da hak ettiği ilgiyi görmekte. İlçemizde  de son 6 yıldır okullarımızın sürekli  katılım gösterdiği bu branş müsabakaları 2019-2020 eğitim öğretim yılında da ilçemizde artan bir ilgiyle yapılmaktadır.Küçük Kız -Erkek ve Yıldız Kız Erkek kategorilerinde toplam 48 öğrenci sporcumuz bu heyecanı yaşamakta ve okulumuzu temsil etmektedirler. Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK un belirttiği ; Sporun ve sanatın ince ayarından geçmemiş çocukların şahsiyet ve duygu gelişimi tamamlanamaz  şiarına uygun olarak müsabakalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01-04-202001-04-202001-04-2020

Yayın: 01.04.2020 - Güncelleme: 01.04.2020 14:02 - Görüntülenme: 250